Nemanja Blažić Tricky - rešen problem napuknuća lakta

Nemanja Blažić Tricky je imao problem napuknuće lakta, povredu koju je zadobio na košarkaškom terenu pri nezgodnom padu. Uz najsavremeniju Tecar terapiju i pasivne vežbe za vraćanje pokreta i jačanje mišića njegov problem je zauvek rešen.

Nemanja  je dolazio kod nas i ranije nakon distorzije skočnog zgloba. Povredu skočnog zgloba smo uspešno izlečili kao i napuknuće lakta (kost olecranon).

Možete pogledati iskustvo Tricky-ja sa našom klinikom na ovom videu:

Kod ovakvih vrsta povreda lakta veoma je bitno je da uz određene pasivne vežbe vratimo pun pokret i da uz ostale vežbe ojačamo mišiće oko lakta kako ne bi dolazilo do ponovnih komplikacija i do bola u laktu. Zato su fizikalne terapije neophodne za proces oporavka i održavanja pokretljivosti zglobova, jačanja mišića i ublažavanja boli.

Tecar terapija za oporavak – šta je to?

Za Trickyjev oporavak smo koristili Tecar terapiju. Tecar terapija je vrsta fizikalne terapije koja koristi specifičan i najsavremeniji medicinski uređaj poznat kao Tecar aparat. Ovaj aparat koristi visokofrekventne elektromagnetske talase kako bi podstakao biološke procese pružajući prirodne mehanizme ozdravljenja.

Tecar terapija može imati različite primene i koristi se najviše za: Oporavak kod sportskih povreda, smanjenje bola, rehabilitaciju nakon hirurških zahvata, poboljšanje cirkulacije i poboljšanje pokretljivosti.

Zakažite prvi pregled besplatno!

Kada se radi o proceni i dužini oporavka, naš tim će odrediti i dati neophodne smernice ka što brže i boljem oporavku. Niste sigurni još uvek? Samo klik vas deli od besplatnih konsultacija.

Pozovite sada da zakažete 063/352 413