O nama

U Dynamic Fizio centru uspešno lečimo bol u leđima, bol u vratu, teniski lakat, bol u kolenu i još preko 50 različitih oboljenja i povreda. Fizikalna terapija može biti jedino rešenje ukoliko patite od hronične bolesti ili se oporavljate od operacije, ili povrede. Preporučuje se nakon dužeg ležanja, nakon moždanog udara, kao i kod poremećaja motornog razvoja dece. Krajnji cilj terapije je da Vam omogući obavljanje svakodnevnih aktivnosti bez ograničenja i neprijatnog bola.

Fizioterapeutski centar Dynamic Fizio vode iskusni i ljubazni fizioterapeuti koji će program lečenja prilagoditi konkretnom problemu. Fizikalna terapija podrazumeva primenu najsavremenijih aparata, kao i tradicionalni pristup, koji je u praksi dao najbolje rezultate.

Posedujemo sobu za rehabilitaciju, sobu za fizikalnu terapiju i prostor za vežbanje od preko 100 ㎡. Na raspolaganju Vam je i bazen za hidroterapiju koja daje odlične rezultate, posebno u oporavku kod povreda.

Takođe, naš sportski centar obuhvata saunu, tursko kupatilo, slanu sobu i veliki broj sportskih programa. Uz tretmane masaže, Tecar terapiju, elektroterapiju, kriopraktiku i kineziterapiju garantujemo Vam brz i bezbolan oporavak. Zbog ostvarenih rezultata veliki broj pacijenata, među kojima su i poznate ličnosti, ukazao nam je svoje poverenje.

Više nema razloga da odlažete svoj oporavak i izlečenje. Brigu o Vašem zdravlju prepustite našem stručnom timu koji će kreirati specijalni program lečenja. Individualni pristup će maksimalno ubrzati Vaš oporavak.

Zakažite prvi pregled što pre i fizikalna terapija može da počne. Oslobodite se neprijatnog bola zauvek i vratite slobodu pokreta svom telu.

Pozovite nas na br. tel. 060/134-3303 ili nam pošaljite poruku. Prvi pregled i konsultacije su potpuno besplatni