Ognjen Jaramaz – uspešno lečenje povrede lakta

Ognjen Jaramaz je došao kod nas sa bolom u laktu koji se spuštao do šake. Nije mogao sa lakoćom da pomera ruku kao i šaku i imao je velikih poteškoća da se vrati treniranju i igranju utakmica. Nakon što smo dijagnostikovali da ima upalu tetiva ekstenzora šake pristupili smo lečenju analgetskom fizikalnom terapijom.

Šta je analgetska fizikalna terapija?

Analgetska fizikalna terapije sadrži primenu interferentnih struja (IFS), TENS terapije, i terapije laserom. Uz ovaj pristup rada smanjili smo upalu tetive, ubrzali proces oporavka, poboljšali limfotok i krvotok i ubrzali regeneraciju tkiva (poboljšali snabdevanje tkiva kiseonikom). Nakon samo pet terapija bol je prošao i Ognjen nije imao nikakve posledica i nije doživeo ponovno vraćanje bola i upale. Njemu je bilo jako bitno da oporavak bude uspešan i brz kako bi uspeo što pre da se vrati na teren i nastavi svoju profesionalnu karijeru. Zadovoljan je jer smo ispunili njegova očekivanja.

Analgetska fizikalna terapija takođe služi za smanjenje bola, povećanje pokretljivosti, poboljšanje snage i stabilnost, otklanjanje upalnih proseca kao i za prrevenciju budućih povreda.

bol-u-laktu---ognjen-jaramaz

Pored ove vrste terapija posedujemo ortoze za lakat ili trake za kompresiju i druga ortopedska pomagala koja mogu pružiti dodatnu podršku bržem oporavku.

Ukoliko želite da sprečite pojavu bola u laktu ili Vam bol u laktu i šaci već predstavlja problem, naš stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem izlečenih profesionalnih sportista Vam stoji na raspolaganju. Pozovite nas i zakažite prvi, potpuno besplatan, pregled.

Osećate bol u laktu ili ukočenost duž ruke? Ne možete da trenirate ili imate problema tokom dnevnih poslova? Zanima Vas kako ukloniti bol? Pozovite nas na broj telefona 0601343303, zakažite besplatan pregled i vratite se životu bez bola.

Zakažite prvi pregled besplatno!

Kada se radi o proceni i dužini oporavka, naš tim će odrediti i dati neophodne smernice ka što brže i boljem oporavku. Niste sigurni još uvek? Samo klik vas deli od besplatnih konsultacija.

Pozovite sada da zakažete 063/352 413